در یک مطالعه اخیر، گروهی از محققین پیشنهاد کردند که مصرف آنتی بیوتیک ها را فراموش کرده و به جای آن انگل را امتحان کنید، زیرا برخی از آنها برای درمان زخم ها در طول جنگ جهانی اول استفاده می شدند.
متأسفانه، برای بسیاری از مردم، کرم ها فقط لاروهایی هستند که توسط اجساد پوسیده خورده می شوند. اما این امر پزشکان سرویس بهداشت ملی بریتانیا (NHS) را ناامید نکرد و از آن به عنوان درمانی برای زخم ها و پیشگیری از عفونت استفاده کردند.
این درمان که در طول جنگ جهانی اول مورد استفاده قرار گرفت نشان میدهد که کرمهای حشره در کیسههایی مانند چای کیسهای روی پوست قرار گرفتهاند، جایی که هر بافت مردهای را میخورند و ظاهراً مولکولهای ضد میکروبی ترشح میکنند.
پزشکان امیدوارند که این درمان بتواند به مقابله با تهدید جهانی میکروب ها کمک کند، بحرانی که اثرات بالقوه فاجعه باری بر جامعه دارد که از نظر شدت با تروریسم و تغییرات آب و هوایی مقایسه شده است.
قرار دادن کرم های حشره بر روی زخم های عفونی، نیاز به استفاده از آنتی بیوتیک ها را از بین می برد. دادههای دیجیتالی سرویس بهداشت ملی بریتانیا نشان میدهد که میزان درمان کرمزدایی در بریتانیا در طول دهه گذشته تقریباً 50 درصد افزایش یافته است.
در سالهای 2018 تا 2019، حشرهکشها بیش از 1300 بار در سرویس بهداشت ملی بریتانیا استفاده شد که این میزان در سالهای 2008 تا 2009 کمتر از 900 بار بود.
استفاده از افسنطین برای تشخیص زخم ها برای اولین بار در جنگ جهانی اول رایج شد، زمانی که جراحان میدانی کشف کردند که سربازانی که زخم هایشان با افسنتین درمان می شد سریع تر بهبود می یابند.
ظهور آنتی بیوتیک ها در پزشکی در دهه 1940 این درمان را تا حد زیادی فراموش کرده است. تحقیقات نشان می دهد که کرم های حشرات در درمان زخم های سخت ترمیم موثر و مقرون به صرفه هستند و سرویس بهداشت ملی بریتانیا نیز در سال 2004 آن را به عنوان یک درمان پذیرفت.
شرکت “BioMonde” مستقر در بریجند، ولز جنوبی، سالانه 9000 کیسه زنده شبیه به کیسه های چای را به مواد دافع حشرات به سرویس بهداشت ملی بریتانیا می فروشد. این موارد روی بافت گذاشته می شود، با پانسمان پوشانده می شود و به عنوان آخرین راه چاره برای بیمارانی که با آنتی بیوتیک بهبود نمی یابند به مدت چهار روز باقی می ماند.
نظرسنجی منتشر شده در مجله “Wound Care” نشان داد که “عامل yuck” به این معنی است که متخصصان بهداشت بیشتر از خود بیماران از حشرات منزجر می شوند.
پروفسور “یمنی نیگام” (Yamni Nigam) حشره شناس دانشگاه سوانسی گفت که برای محبوبیت بیشتر این درمان، باید بر این دارو غلبه کرد. حشره کش ها بسیار موثر و مقرون به صرفه هستند. آنها می توانند زخمی را که چند ماه است بهبود نیافته است را ظرف چهار روز التیام دهند. یکی از کارهای کلیدی که این حشرات می توانند انجام دهند ضد عفونی کردن زخم است.